RESERVED RESERVED_q0.jpg RESERVED_q1.jpg RESERVED_q2.jpg RESERVED_q3.jpg RESERVED_q4.jpg RESERVED_q5.jpg RESERVED_q6.jpg RESERVED_q7.jpg RESERVED_q8.jpg RESERVED_q9.jpg
Viperdesign jako część zespołu projektowego pracowni STUDIO 1:1 prowadzonej przez Beatę i Jarosława Szymańskich, brał udział w projekcie mebli i zabudów do nowego konceptu polskiej sieci sklepów odzieżowych. W 2012 roku Studio 1:1 opracowało nowy koncept wizerunku marki Reserved. Hasłem przewodnim tego projektu było „light loft”. Celem konceptu było m.in. odmłodzenie marki oraz stworzenie spójnych stref (damskiej, męskiej i dziecięcej) znajdujących się w jednej przestrzeni. Przestrzeń sklepu została stonowana poprzez wprowadzenie jasnej kolorystyki ścian, tekstur, posadzki. Zastosowano takie materiały jak naturalne, bielone drewno, cegła ułożona na sztorc.